Om effector

Effector er et kommunikationsbureau, der udelukkende arbejder med sundhedskommunikation. Det har vi gjort siden 1999.

Specialister i sundhedskommunikation

Da Effector i 1999 blev etableret som kommunikationsbureau, var det ud fra idéen om at gøre op med færdigløsninger og standardkoncepter. Hos Effector skulle alle indsatser tilpasses kundens individuelle behov. Effector adskilte sig også dengang fra andre bureauer ved at have et snævert fokus på it/tele og sundhed. Især på sundhedsområdet krævede det et indgående kendskab til området og lovgivningen, for at løse kundernes udfordringer. Sundhedsområdet kom til at fylde mere og mere, og i dag arbejder vi i Effector udelukkende med sundhed. Vores kunders individuelle behov er stadig i centrum.

 

Effector består i dag af et team med mange forskellige fagligheder bl.a. inden for strategi, kommunikation, marketing, journalistik, design samt lyd- og filmproduktion. Fælles for os alle er, at vi brænder for sundhedskommunikation. Med de rette tiltag ønsker vi at gøre en forskel for patienter og deres pårørende. Vi tror nemlig på, at enhver patient skal kunne leve det bedst mulige liv med sin diagnose.

 

I tæt samarbejde med sundhedspersoner, lægemiddelvirksomheder og patientforeninger arbejder vi hver dag på større som mindre projekter, der ikke blot udbreder viden, men også skaber forbilleder og i sidste ende ændrer adfærd.

 

Vil du se eksempler på noget af det, vi laver? Tag et kig på vores cases.