fbpx

19. juni 2020

Kan du kommunikere knivskarpt om sundhed og engagere forskellige målgrupper?

Vi har travlt hos Effector, og vi leder derfor efter en dygtig og ambitiøs kommunikationskonsulent og en studentermedhjælper, der kan blive en del af vores kommunikationsteam.

Hos Effector arbejder vi udelukkende med sundhed. Vi rådgiver om alt fra digital kommunikation og sociale medier til presse, public affairs og market access. Vores drivkraft er at forbedre danskernes sundhed, sikre adgang til de bedste behandlinger og øge vidensniveauet om sundhed. Vi løser opgaver for vores kunder indenfor medicinalbranchen, medtech, patientforeninger og offentlige sundhedsinstitutioner.

Er du vores nye kommunikationskonsulent?

Brænder du for sundhed? Kan du skabe effektiv kommunikation gennem mange forskellige medier og til forskellige målgrupper? Kan du formidle kompleks viden, så alle kan forstå det? Og har du lyst til at udvikle din karriere inden for bureauverdenen? Så er det måske dig, vi leder efter!

Om jobbet

Som kommunikationskonsulent hos Effector skal du brænde for sundhed – og for at formidle den. Mere konkret forventer vi, at du:

 • Kan skrive fængende tekster til forskellige målgrupper.
 • Kan dykke ned i komplekst stof og omsætte det til letforståeligt sprog, så alle kan forstå det.
 • Kan producere indhold til forskellige medier, digitale platforme, hjemmeside, sociale medier, film m.m.
 • Har idéer og drivkraft til at forme og udvikle vores kampagner.
 • Kan byde ind med kommunikationsfaglig sparring.

Hos Effector er vi rådgivere i kommunikation, public affairs og market access, og du bliver en del af et team med mange forskellige kompetencer. Vi er kommunikatører, grafikere, digitale producere og film producere, og du vil arbejde sammen med os alle i ambitionen om at lave de bedste produkter og kampagner for vores kunder. Du får erfaring med at skrive tekster til en bred vifte af medier, er med til at udvikle og gennemføre kampagner, ligesom du vil få indblik i andre kommunikationsfaglige discipliner, når vi arbejder sammen i forskellige kundeteams.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

 • Er nyuddannet eller har et-to års erfaring.
 • Har en relevant uddannelse – som fx journalist, cand.comm. eller lignende.
 • Er interesseret i sundhed og brænder for at formidle det.
 • Har et stærkt digitalt mindset

Det vil være en fordel, hvis du:

 • Har kendskab til at arbejde med digitale og sociale medier.
 • Har erfaring med sundhedskommunikation – fx fra en patientforening, frivilligt arbejde, studiejob eller andet.
 • Har erfaring med eller er hurtig til at lære systemer som Google Analytics, GoogleAds, WordPress og lignende.

Vi tilbyder dig:

 • Du bliver en del af et af Nordens førende bureauer inden for sundhedskommunikation og interessevaretagelse.
 • En arbejdsplads midt i København med ansvar, humor og gode kolleger.
 • Ansvar, masser af udfordringer og en stejl læringskurve.
 • Mulighed for at påvirke og udvikle din kommunikationsprofil med spændende projekter.

Effector er kendt for at skabe gode resultater samt sætte teamwork og relationer højt. Vi har langvarige kunde- og medarbejderrelationer. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hjælper hinanden og har en god work-life balance.

Send din ansøgning hurtigst muligt
Hvis det lyder som noget for dig, så send hurtigst muligt din ansøgning og CV til os på effector@effector.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart den rigtige dukker op. Sidste frist for ansøgning er mandag d. 6. juli 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Ettrup Østergaard på tlf. 21 49 40 43.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du vores nye studentermedhjælper?

Er du studerende med et bankende hjerte for sundhedskommunikation? Er du grundig og systematisk – og har du lyst til at få erfaring med at hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder inden for sundhed? Så er det måske dig, der er vores nye studentermedhjælper.

Om dig
Du er en engageret studerende, der brænder for sundhedsområdet. Du skal formentlig til at starte på din kandidat på en kommunikationsrelevant uddannelse (cand.comm., cand.mag., HA(kom.), cand.merc.(kom), stud.PR, el.lign.) og har lyst til at kombinere det teoretiske med praktisk erfaring fra et af Danmarks førende sundhedskommunikationsbureauer.
Du formulerer dig klart i skrift og tale, og du har en god forståelse for at kommunikere til forskellige målgrupper. Du har mod på at udføre mange forskellige opgaver og trives i et travlt og uformelt miljø. Derudover færdes du naturligvis ubesværet på sociale medier og digitale platforme.

Hvad tilbyder vi
Hos Effector kommer du til at arbejde med alle former for kommunikation – men særligt digital. Du vil komme til at arbejde med specifikke kundeprojekter og opgaver som research, sociale medier, tekstskrivning og en række interne udviklingsopgaver. Du vil indgå i kundeteams og får ansvar for egne opgaver, naturligvis i tæt samarbejde med dine 10 dedikerede og kreative kolleger.

Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen.

Send os din ansøgning
Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning og CV til effector@effector.dk hurtigst muligt og senest den 6. juli, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lone Ettrup Østergaard, tlf. 21 49 40 43.
Vi glæder os til at høre fra dig!