fbpx

03. marts 2020

Hjælp os med af finde vinderne af Danmarks Patient Award 2020

I år hylder Effector for femte gang danske patientforeninger ved Danmarks Patient Award på Folkemødet.

Vi ved, at patientforeningerne hver dag gør en kæmpe forskel for de mennesker, der kæmper med en sygdom eller lidelse, og derfor uddeler vi priserne ”Årets bedste initiativ” og ”Årets Ildsjæl” til henholdsvis et projekt og en person, der har haft en særlig betydning for en patientgruppe i Danmark.

Men vi har brug for hjælp til at finde frem til den ildsjæl og det initiativ, der fortjener at løbe med sejren til Danmarks Patient Award 2020! Vi opfordrer derfor alle til at gå ind og indstille en ildsjæl og/eller et initiativ til de to priser:

http://sundhedsparlamentet.dk/prisuddeling

Indstillingen er åben frem til 1. april. Herefter vil et dommerpanel udvælge tre nominerede til hver af de to priser. Og man vil derefter i hele maj måned kunne stemme på sin favorit her: http://sundhedsparlamentet.dk/afstemninger

 

Dommerpanel

Dommerpanelet består af: Liselott Blixt, sundhedsordfører, Dansk Folkeparti; Grete Christensen, formand, Dansk Sygeplejeråd; Morten Engsbye, chefkonsulent, Dansk Erhverv; Søren Keller, adm. direktør, Dagens Medicin; Jette Warrer Knudsen, redaktør, Helse og Laila Walther, direktør, Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade.

 

Prisoverrækkelse

Prisoverrækkelsen finder sted i SundhedsParlamentet på Folkemødet, Havnegade 43, Allinge, torsdag den 11. juni kl. 18.00.